Jony van den Bosch - Healers.nl Healers.nl

Jony van den Bosch

Naam: Jony van den Bosch

 

Praktijk: Dr. Nuijensstraat 82,  1617KE Westwoud

 

Internet: jony@geodan.nl

 

Telefoon: 0228 322774

 

Beroepsvereniging: NIP, LVNG

 

Opleidingen

 

Persoonlijke informatie
Ik ben psycholoog en energetisch therapeut en heb deze vakgebieden geïntegreerd, ik ervaar mijn beroep als kleurrijk en omvattend en het werken met cliënten schenkt mij veel voldoening.
Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen en grootmoeder van vier kleinkinderen.

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Sinds 1984 werk ik in een eigen praktijk. In de loop der jaren ben ik mij gaan specialiseren in het begeleiden van kinderen en jongeren, die problemen hebben, en hun gezinnen. Ook ben ik mij gaan richten op het werken met kinderen of volwassenen die lichamelijk ziek zijn.
Vanuit deze betrokkenheid ontstond bij mij de behoefte om niet alleen psychologisch maar ook lichaamsgericht en spiritueel hulp te kunnen bieden. De opleidingen die ik heb gevolgd hebben dit mogelijk gemaakt.
In mijn afstudeer project aan de BBSHE heb ik een helende methode ontwikkeld voor de behandeling van baby’s en peuters en hun ouders (zie bijgesloten pdf). Hierbij wordt zowel gesproken als contact gemaakt met het energieveld van het kindje, en worden de relaties tussen de ouders en hun kind verhelderd met het doel de gezonde hechting tussen ouders en kind te bevorderen.