Coenraad Jan Bouma - Healers.nl Healers.nl

Coenraad Jan Bouma

Naam: Coenraad Jan Bouma

 

Praktijk: Den Haag/Amsterdam

 

Internet: info@coenraadbouma.nl, www.coenraadbouma.nl

 

Telefoon 06 – 47 77 63 77

 

 

 

 

Opleidingen
Barbara Brennan School of Healing BIP training, 2011 – 2013
Center for Intentional Living, (dieptepsychologie) 2005 – 2008
Brennan Healing Science, Barbara Brennan School of Healing, Oostenrijk/USA, 2003 – 2007
Advanced Relational Energy Healing, Dean Ramsden, 2004
Energie werk volgens principes van Bob Moore, 1998 – 2001
Fysiotherapie 1993 – 1997
Alexander techniek 1990 – 1993

 

Persoonlijke informatie
Innerlijke vrijheid is een overgave aan wie of wat ik werkelijk ben. Ik ben een zoeker. Zo ben ik enkele jaren musicus geweest (cello) en studeerde ondanks dyslexie, rechten en econometrie. Na een carrière van 20 jaar in het bedrijfsleven, waarvan 8 jaar als manager, voelde ik dat ik steeds verder van mijzelf weg dreef en bezig was slechts te overleven in plaats van te leven. Het werd tijd om mijzelf en mijn verlangens serieus te nemen.

 

Van nature heb ik de gave van het waarnemen van en werken met menselijke energie. Ik ben een creatief en gevoelig persoon en ik vind het belangrijk om mijn hart te volgen in wat ik doe. Mijn kwaliteiten en passie voor dit werk liggen in mijn vermogen en talent om een veilige ruimte te bieden voor alles dat zich wil ontvouwen. Ik kan goed luisteren en heb een diep respect voor alle aspecten van het leven en de manieren waarop zich dit kan uiten.

 

Achtergrond informatie
Mensen komen naar mijn praktijk zowel voor lichamelijke klachten als ook omdat ze psychisch of spiritueel niet lekker in hun vel zitten. Healing werkt aan het onderliggende proces; daar waar het probleem is ontstaan. Zo kan een lichamelijke klacht meer bewustzijn brengen naar hoe je met je lichaam omgaat en wat voor relatie dat heeft met andere (hogere) doelen van je leven. Dichter bij jezelf en je essentie komen is wat mij betreft wezenlijk voor werkelijk herstel en een dieper evenwicht.

 

Ik vind het belangrijk om d.m.v. gesprekken en praktische oefeningen tot meer inzicht en helderheid te komen, wanneer dat nodig is. Daar waar de dingen vast zitten, is ruimte voor mysterie en verandering te vinden.

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Mijn praktijk houd ik in Den Haag en Amsterdam, daarnaast geef ik lezingen, cursussen en workshops op verschillende plaatsen in Nederland. Specialisaties: terugkoppeling naar het limbisch systeem bij verwerkingsprocessen en het werken op het intentie niveau. Voor meer informatie: www.coenraadbouma.nl