Martin Feijen - Healers.nl Healers.nl

Martin Feijen

Naam: Martin Feijen

 

 

 

Internet: www.martinfeijen.nl of martinf@xs4all.nl

 

Telefoon: 0621-562901 

 

 

 

Opleidingen

 

Persoonlijke informatie
Qua levenservaring ben ik bijna een schaap met vijf poten. Vanuit mijn passie voor muziek en mijn jarenlange koorervaring, ben ik muziek gaan studeren en heb ik lange tijd piano- en muzieklessen gegeven. Daarnaast heb ik meer dan 30 jaar in allerlei organisaties gewerkt in diverse (management)functies, de laatste tijd vooral als adviseur of projectmanager. Werken met groepen vind ik heerlijk en organiseren en structureren gaat mij vrij makkelijk af. Ik merkte al heel lang dat ik “iets” had met energie, in muziek, in sportt, in het dagelijks leven. In 1998 ben ik echt op zoek gegaan naar de betekenis van energie in mijn leven en sindsdien ben ik o.a. via de Brennan opleiding zeer actief bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. In 2003 startte ik mijn praktijk als healer en coach. Ik werk ook als supervisor voor andere healers en therapeuten. Van 2006 – 2011 gaf ik les aan de Barbara Brennan School of Healing Europe. Vanaf 2013 geef ik lees aan de School of Life bij Nijmegen.

 

Achtergrond informatie
Ik help mensen heel graag met hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werk met een combinatie van gesprek (luisteren), muziek, hara healing, lichaamsoefeningen, meditatie, visualisaties. Muziek en energie zijn voor mij zeer nauw met elkaar verbonden. En daarom is muziek voor mijn werk als healer erg belangrijk. Bij mijn healing en coaching laat ik mij leiden door drie dingen: Hara, het lichaam en relaties. Hara is het Japanse woord voor maag. De dieper liggende betekenis is balans, een gezond evenwicht tussen de drie krachten die in ons leven altijd merkbaar aanwezig zijn: het verstand, het gevoel, de wil. Ik werk met Hara om de oorspronkelijke balans weer te herstellen.

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Ik heb sinds 2003 een praktijk .  Als je voor het eerst komt doe ik een intake sessie waarin we samen kijken of het klikt. Als de aansluiting er niet is zal ik je helpen bij het vinden van een andere healer/therapeut. Wil je samen met je partner komen omdat je samen met je partner iets wilt uitwerken dan kan dat ook. 

 

Mijn specialisaties zijn muzieksessies en hara healings. In muzieksessies ga ik samen met jou op zoek naar muziek (maatwerk) die jouw energie balanceert, voedt, oplaadt. Met hara healings help ik je om jouw unieke grondtoon, kracht en innerlijke balans te voelen en vast te houden.