Ingrid Groenen - Healers.nl Healers.nl

Ingrid Groenen

Naam: Ingrid Groenen

 

Praktijk: Haarlem

 

Internet: info@ingridgroenen.nl, www.ingridgroenen.nl

 

Telefoon: 023 – 8444 660

 

Beroepsvereniging: VNT

 

 

Opleidingen

Timeless Wisdom Training, Thomas Huebl, Duitsland, 2014-2017     

School for Non Dual Healing & Awakening Jason Shulman , USA 2008 -2012
Center for Intentional Living, USA( Psycho-spiritual training) 2006 –2007
Ramtha School of Enlightenment, USA 2005, 2006, 2007
Healing Arts Liquid Light Remedies, Joanne van Wijgerden, 2005-2008
Advanced Relational Energy Healing, Dean Ramsden, 2004
HBO Medische Basisopleiding, School voor Homeopathie, Amersfoort, 2003- 2004
Brennan Healing Science, Barbara Brennan School of Healing, USA, 1999 – 2003
Doctoraal Culturele Antropologie / Niet westerse Sociologie, UVA, 1989

 

Persoonlijke informatie
De drijfveer van mijn werk is om het wezenlijke waardevolle in mensen tot zijn recht te laten komen. Om zich hun Goddelijke oorsprong weer te kunnen herinneren. Ik begeleid mensen in het transformeren van de obstakels die dat contact met hun wezenlijke en Hoger Zelf in de weg staan. Daarbij maak ik zowel gebruik van mijn intuïtieve kwaliteiten, ruime ervaring als mijn dienstbare kant. Zo kan het aanwezige potentieel vrij gemaakt worden en oude gewoontes en opvattingen aan de wortel worden veranderd. Een transformatieproces naar bewust ZIJN en persoonlijk meesterschap.

 

Achtergrond informatie
Ik heb meer dan 20 jaar gewerkt als bedrijfskundig antropoloog en trainer op het gebied van communicatie processen in internationale organisaties. Mijn werk was dynamisch en veelzijdig, ik reisde over de wereld en gaf trainingen in vele landen, maar er ontbrak iets wezenlijks aan. Ik zat uiteindelijk niet meer lekker in mijn vel en had behoefte aan verandering. Zo kwam ik in Amerika terecht bij de Barbara Brennan School of Healing, waar ik vele medestudenten trof met een achtergrond in organisaties. Mijn eigen bewustzijnstraining ging door bij Jason Shulman aan de School voor Non Dual Healing and Awakening. Sinds 13 jaar heb ik naast mijn werk voor groepen ook een particuliere praktijk voor levenstherapie, healing en coaching in Haarlem. In de combinatie van werken met individuele therapie, healing- en coaching klanten en het trainen en opleiden van groepen kan ik mijn passie en missie op een gebalanceerde manier tot uitdrukking brengen. Verder geef ik met veel plezier leiding aan SCHOOL OF LIFE, Opleidingsinstituut voor Levenstherapie. SOL biedt een HBO conforme, gecertificeerde beroepsopleiding voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie, op basis van healing, reading en coaching en counselingtechnieken. Download de Opleidingsgids via de website www.schooloflife.nl

 

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Particuliere therapie, healing en coachingpraktijk in Haarlem volgens afspraak. Ik werk met energetische oefeningen, non dual healing, lichaamswerk, en work-life coaching . Cliënten bezoeken mij met psycho-energetische vragen op het gebied van werk of relaties, burn-out, leegte of zingevingvragen en zielsmissie. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.