Maud Hamers - Healers.nl Healers.nl

Maud Hamers

Naam: Maud Hamers

 

Praktijk: Maastricht

 

Internet:  www.maudhamers.nl   

 

e-mail:  maud.hamers@hetnet.nl

 

Telefoon: 043-3637379

 

Beroepsvereniging

 

Opleidingen

 

Persoonlijke informatie
Mijn ontwikkeling tot energetisch therapeut/healer is onlosmakelijk verbonden met mijn persoonlijke en psychologische groeiproces. Na twaalf en een half jaar in het onderwijs voelde ik steeds meer het verlangen om individueel en diepgaander met mensen te gaan werken. In eerste instantie heb ik mij gespecialiseerd in welzijn, ontspanning en schoonheidsverzorging, zoals aromatherapie, diverse massagevormen en huidverzorging. Hierbij kwamen vaak emoties vrij die voordien vastgehouden werden of geblokkeerd leken te zijn en werd op een subtiele manier het bewustzijn gestimuleerd om meer een gezond evenwicht te vinden. Juist het subtiele healingwerk werd in mijn leven steeds belangrijker en ik kon daarin zowel mijn therapieën gebruiken als mijn natuurlijke gaven als healer om mensen vooruit te helpen in hun weg naar gezondheid en balans. Een professionele healingopleiding was de volgende verdiepende stap voor mij om mijn grote passie te kunnen uitdragen. Mijn praktijk wil ik een veilige ondersteunende bedding laten zijn voor transformatieprocessen. Hierin wil ik mij open stellen voor dat speciale wat toegang biedt tot ieders eigen kern en verlangen.

 

Achtergrond informatie
Leven vanuit je hart, naar buiten brengen wie je werkelijk bent, is voor mij van wezenlijk belang. Ik ervaar healing als een bijzondere mogelijkheid om blokkades die de levensenergie en creatieve vermogens in de weg staan stukje bij beetje op te ruimen en zo tot de menselijke essentie te komen. Met mijn werk draag ik bij aan persoonlijke groei en bewustwording en stimuleer ik het natuurlijke healingvermogen . Oude pijn kan worden geheeld en blokkades los gelaten. Zo kun jij je diepgaander verbinden met je essentie en de essentie van alles wat er in dit leven naar je toe komt, om zo steeds meer en meer jezelf te worden.

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Mijn praktijk is gevestigd in het centrum van Maastricht.

In een warme, respectvolle sfeer begeleid ik mijn cliënten door middel van gesprekken en healing. Indien gewenst bied ik ook verschillende vormen van massage en ontspannende gezichts-behandelingen op basis van aromatherapie. Het kan allemaal deel uitmaken van het proces van heling.

Wil je meer informatie dan nodig ik je van harte uit contact met mij op te nemen.