Jayne Jubb - Healers.nl Healers.nl

Jayne Jubb


Naam: Jayne Jubb

 

Praktijk: Amsterdam

 

Internet: contact@jaynejubb.com, www.jaynejubb.com

 

Telefoon: 020-6206680

 

Beroepsvereniging: VNT

 

Opleidingen

 

Persoonlijke informatie
Zowel op het geestelijke en emotionele vlak als op het lichamelijke vlak ga ik direct naar de oorzaak van het probleem (bv ziekte, spanningen, moeilijkheden). Mijn sterktes liggen dus bij het snel en nauwkeurig helderzien en heldervoelen van de problematiek die bij de cliënt speelt. Verschillende aspecten van natuur- en alternatieve geneeskunde zijn samengevoegd in deze praktijk. Ik werk met alle kanten van een persoon; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel en combineer mijn wetenschappelijke benadering met vooral warmte, enthousiasme en menselijkheid.

 

Achtergrond informatie
Van origine ben ik chemicus en heb jaren gewerkt in het academisch onderzoek in Guildford, Parijs, Lausanne, Rome en Ottawa. In 1994 kwam ik naar Nederland om voor een groot olie concern te werken, maar het type onderzoek en het bedrijfsleven vielen me tegen…..vooral de politieke spelletjes. Na een heftige anderhalf jaar lange ziekte van Pfeiffer heb ik ontslag genomen om volledig mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk, die ik al jaren ’s avonds naast mijn reguliere baan draaide, te gaan runnen. Nu ben ik zoveel blijer ! Van de chemie naar de alchemie dus.

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Mijn cliëntèle bestaat uit mensen die allerlei lichamelijke klachten hebben (ziektes en aandoeningen), en die komen voor begeleiding in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werk met het energieveld om de veroorzakende “storingen” aan te pakken. Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt door middel van gesprek en de energetische behandeling. Hij/zij leert juist zijn eigen verantwoordelijkheid kennen en helpt dan vooral zelf mee om verder te komen. Mijn fulltime praktijk in Amsterdam is aan huis en is makkelijk te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Er is gratis parkeren voor de deur.