Annemiek de Bondt-van Wijk - Healers.nl Healers.nl

Annemiek de Bondt-van Wijk

Naam: Annemiek de Bondt-van Wijk

 

Praktijk: Scheveningseweg 13, 2517 KS, Den Haag, Nederland

 

Internetamvw@planet.nl, www.healing-therapie.nl

 

Telefoon: 00-31 – (0)6-41432653

 

Beroepsvereniging: VNT

 

Opleidingen

 

Persoonlijke informatie
Na een traumatisch ongeluk op mijn negentiende, waardoor ik mijn carrière als pianiste wel kon vergeten, ben ik verder gegaan met mij te verdiepen in de psyche van de mens. (Ik heb nog wel jarenlang intensieve professionele muziekopleidingen gedaan, maar ik kon mij er niet verder in bekwamen vanwege een blessure aan mijn rechterschouder.) Het trauma dat mij daarmee toeviel was vanwege mijn passie voor muziek zeer groot. Door intensieve therapie en verwerking heb ik er vrede mee kunnen krijgen en daarmee was mijn interesse voor de binnenwereld van de mens gewekt. Een tweede traumatisch ongeluk wekte mijn interesse voor healing zodanig, dat ik healer ben geworden. Eigenlijk uit pure nood, omdat het normale medische circuit “helaas niets meer voor mij kon doen”. Ik wilde leren zelf beter te worden. Nadat ik anderhalf jaar niet heb kunnen functioneren, ernstig ziek met vijf kleine kinderen, verdiepte ik mij in de healing. De fascinatie werd zo groot dat ik niet meer kon stoppen, een nieuwe passie was geboren. Een passie die er elke dag weer is en die zich steeds verder ontwikkelt. Een praktijk bleek “plots” tot stand te komen, bijna buiten mij om, cliënten die overal vandaan kwamen, ook uit het buitenland. Niet meer ziek zijn en een totaal ander bewustzijn. Door mijn jarenlang ziek-zijn (meer dan vijf jaar) heb ik leren mediteren, heb ik contact kunnen maken met mijn alpha-ritme, en kon ik mijzelf leren helen. De boeken van Barbara Brennan waren in die tijd mijn Bijbel. Daarom ben ik daarna de Barbara Brennan School for Healing gaan doen. Ondanks mijn aanvankelijke scepsis bleek ik een “natural-healer”. Door mij in de healing te verdiepen ben ik beter geworden, en door mijn trainingen en opleidingen, op emotioneel, wetenschappelijk en healing-niveau, kan ik nu mensen begeleiden met hun ontwikkelingen en verwikkelingen op velerlei niveau.

 

Achtergrond informatie
Cliënten die bij me komen doen dit om de meest uiteenlopende redenen. De reden die ze gemeen hebben, is hun verlangen naar harmonie, naar thuiskomen bij zichzelf. Of de aanleiding nu een concrete ziekte is, een burn-out, relatieproblemen, verwerking van rouw, of het niet kunnen hanteren van hun gevoeligheden… ze zijn welkom en ze komen.

 

Door mijn eigen ervaringen met hoog gevoeligheid – waar ik mij vroeger nooit van bewust was – ben ik staat de pijn, maar ook hun kwaliteiten bij mensen te herkennen en te zien, en ze daarmee vertrouwd te maken. Om hen het “voordeel” van het “nadeel” te laten ervaren. Zelf was ik altijd heel sceptisch op dit gebied en ik ben nog steeds uiterst kritisch. Ik werk op fysiek, emotioneel en energetisch gebied. De combinatie hiervan is mijn kracht. Mijn focus is heel sterk. Dit in combinatie met mijn creativiteit en invoelendheid heeft verrassende resultaten tot gevolg. Mijn streven is mensen in contact te laten komen met hun ware “ik”, hun essentie, om hun zielsverlangen te integreren in hun fysieke werkelijkheid. Fysieke en emotionele problemen ervaar ik als aanwijzing voor verlangen naar transformatie, en deze transformatie is waar we naar streven: thuiskomen in onszelf, vanuit onze goddelijke essentie. Dit streef ik na door middel van healing-therapie, door het verweven en in balans brengen van ons lagere en hogere zelf.

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Bij mijn afstuderen aan de Barbara Brennan School of Healing schreef ik mijn scriptie over “Healing on Life and Death”. Dit voelt als mijn specifieke element om in de wereld te brengen. Het laatste jaar ben ik bezig geweest met de ontwikkeling en in de wereld zetten van “t’ien-ti healing” (heilig huwelijk tussen hemel en aarde), een healing op vijfde dimensie die veel op allerlei niveau heelt, een logisch gevolg van waarmee ik bezig was. Waar het me uiteindelijk om gaat is het werken met mensen om hen zich lekker in hun lijf laten voelen, oude pijnen te helpen oplossen en plezier in het leven terug te krijgen. Van “zich ziek voelen” naar “zich beter voelen”. Het lijden van elk niveau, zowel fysiek als emotioneel, transcenderen naar een niveau van begrip en nieuw bewustzijn.

Mijn sessies zijn in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Zij worden binnenkort grotendeels of geheel vergoed door de zorgverzekeraars. Mijn praktijk is bij het Centrum van Den Haag, tegenover het Vredespaleis, gemakkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station (tramlijn 11) en grote weg.

 

Mijn sessies komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding bij de zorgverzekeraars.