Eddie Doolan - Healers.nl Healers.nl

Eddie Doolan

 

Naam: Eddie Doolan  

 

Praktijk: Kimswerd (Friesland)  

 

Internetwww.lightjoy.nl  e-mail: eddie@lightjoy.nl

 

Telefoon: 06 296 22 566 of 0517 769 047

 

Beroepsvereniging: B.H.E.T.

 

Opleidingen

 

 

Persoonlijke informatie

Tijdens m’n opleiding als healer heb ik mijn diepe verlangen ontdekt om vanuit het hart diep contact te maken met cliënten en vandaaruit een healing te geven. Dit verlangen is sindsdien alleen maar sterker geworden en ik ben daar dagelijks mee bezig. Op mijn 12de wilde ik al healer worden. Maar op mijn 18de was daar nog maar heel weinig van te merken. De technologie trok, ik heb mijn doctorstitel in de wiskunde gehaald en ben toen de bedrijfswereld in gegaan. Daar heb ik mij voor meer dan 30 jaar enthousiast en met veel plezier ingezet voor zakelijke toepassingen van de informatietechnologie. Daar kwam veel mensenkennis bij kijken, want een belangrijk deel bestond uit het begeleiden van werknemers. Het verlangen om healer te worden kwam langzaam terug. Vanaf 1992 ben ik bewust die kant meer en meer gaan ontwikkelen door middel van allerlei workshops, om in 2011 af te studeren aan de Barbara Brennan School of Healing. Momenteel ben ik mijn vaardigheden verder aan het verdiepen met nog een vierjarige healingopleiding: bij Jason Shulman (A Society of Souls).  

 

 

Specialisatie

Als energetisch therapeut houd ik mij voornamelijk bezig met het opschonen, balanceren, opladen en repareren van de verscheidene lagen van het menselijk energieveld. Het chakrasysteem is hiervan het meest algemeen bekend. Als je energie vrij kan rondstromen, voel je je meestal wel lekker en ben je gezond. Als er ergens blokkades zijn – en die hebben we allemaal – dan kan dat tot gezondheidsproblemen leiden. Als energetisch therapeut kan ik aan een groot aantal klachten werken, zelfs als de precieze oorzaak onduidelijk is. Dit kunnen zowel lichamelijke als psychische of spirituele klachten zijn. Voorbeelden zijn:  Door het werken met het menselijk energieveld kan ik je meer in contact brengen met je diepste verlangen.

 

Ook kan ik je energetisch ondersteunen in het realiseren daarvan. Mijn 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen maakt dat ik mij goed in deze soort problematiek kan invoelen. Ik kan je energetisch ondersteunen en begeleiden rond een chirurgische ingreep. Uit eigen ervaring weet ik hoe heilzaam dat kan zijn. Effecten van dergelijke ondersteuning rond een operatie zijn vermindering van pijn (en dus ook van pijnstillerinname) en het sneller genezen van wonden. Met rituelen kan ik je helpen bepaalde stukken van je leven energetisch af te sluiten of juist welkom te heten. De Heilige Geometrie, waar ik een groot liefhebber van ben, pas ik hierbij toe. De rituelen maken en voeren we samen uit.    

 

 

Praktijkinformatie

Mijn praktijk houd ik aan de Greate Pierwei 38 in Kimswerd (Friesland). Kimswerd ligt vijf kilometer van Harlingen. Het dorp is goed te bereiken met bus 99 die rijdt tussen Harlingen en Heerenveen. Mijn praktijk ligt aan de rand van Kimswerd in de buurt van de Laurentiuskerk en is goed bereikbaar met de auto. Je kunt gratis parkeren voor de deur. En ik werk ook op afstand.