Wilma BakkerWilma Bakker - Healers.nl Healers.nl

Wilma Bakker

Naam: Wilma Bakker

 

Praktijk: Haarlem

 

Internetwww.rechargeyourself.nl     email: info@rechargeyourself.nl;

 

Telefoon: +31 6 36496851

 

Beroepsvereniging: Vereniging van Transpersoonlijke Psychiatrie

 

Opleidingen:

–        A society of souls, USA, 2008 tot heden

–        BIG registratie klinisch psycholoog 2013

–        Barbara Brennan School of healing, USA, 2003-2007

–        BIG registratie als psychotherapeute 1994

–        BIG registratie als gz-psychologe 1997

–        Studie psychologie VU Amsterdam, afgestudeerd 1985

 

Persoonlijke info

Lang was ik een zeer rationeel en verstandig mens, deed alles zoals het hoorde, maar had ook weinig plezier. Totdat ik in 1990 thuis kwam en mijzelf moest toegeven dat ik een boek van Barbara Brennan over aura’s in een impuls had gekocht. Ik kon niet stoppen met lezen en ik kreeg voor het eerst in jaren warme benen bij het lezen. Dat was het begin van een ommekeer die mijn andere, tot dan toe begraven intuïtieve kant naar boven haalde.

 

Achtergrond info

Na mijn studie psychologie ben ik gaan werken bij de Stichting Tegen Haar wil, die zich in de tachtiger jaren bezig hield met hulpverlening na seksueel misbruik. Ik gaf trainingen aan medewerkers in de (geestelijke) gezondheidszorg over dit onderwerp en ben zo doorgestroomd naar de opleiding tot psychotherapeut. En kreeg in die tijd twee kinderen. Daarnaast ging ik werken in de verslavingzorg en heb daar een nieuwe dagbehandeling opgezet voor seksueel misbruikte mannen en vrouwen. Totdat in 1999 mijn energie helemaal op was. Het roer moest om. Een jaar onbetaald verlof hielp wel. Maar daarna kreeg ik nog een groot schaatsongeluk en toen – eindelijk – was ik bereid om te buigen voor mijn intuïtieve kant. Ik werk naast mijn praktijk nog in een complementair werkende GGZ,  met heel veel plezier en inmiddels zonder op te branden.

 

Praktijkinfo en specialisatie

Mijn passie is om mensen te helpen het leven te gaan vieren. Om ze te ondersteunen zich te bevrijden van belemmerende bewustzijnspatronen door middel van healing, leefstijltraining, mindfulness of coaching. Vanuit mijn eigen praktijk geef ik ook les op School of Life, een HBO geaccrediteerde opleiding in healing, reading, coaching en counseling.