Yvonne Steyger - Healers.nl Healers.nl

Yvonne Steyger

YvonneSNaam: Yvonne Steyger

 

Praktijk: Laan van Cattenbroeck 2, 3703 BM Zeist

 

Internet: info@yvonnesteyger.nl, www.yvonnesteyger.nl

 

Telefoon: 030-6921075

 

Beroepsvereniging: SBLP

 

Opleidingen

 

Persoonlijke informatie
“John C.Pierrakos M.D. heeft me tijdens zijn diverse trainingen enorm geïnspireerd om me meer te gaan richten op energiewerk en psychodynamisch lichaamswerk wat uiteindelijk een diepe transformatie tot gevolg had.” Door de combinatie van helder inzicht en healingstechnieken breng ik evenwicht in het energieveld en laat de energie weer stromen en bekrachtig ik mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun welzijn.

 

Achtergrond informatie
Na ruim 20 jaar ervaring met het werken met mensen in mijn praktijk, waarnaast diverse behandelingen, massages, shiatsu, rebalancing en ayurvedische behandelingen ook T’ai Chi workshops en meditatie werd gedaan is mijn praktijk ook een transformatie ondergaan. Ik richt mij nu in het bijzonder op het geven van lichaamsgerichte therapie te weten: energie therapie, trauma therapie, healing with sound (stemvorken), massage en workshops. Voor meer informatie: www.steygeracademy.nl

 

Praktijkinformatie en specialisatie

Breng uw lichaam weer in balans met resultaatgerichte therapie bij klachten zoals: spanning, weinig energie, stress, oververmoeidheid, hoge bloeddruk, depressie, slechte spijsvertering, hernia, migraine, schildklierproblemen en trauma’s De combinatie van een uitgebreid consult met een lichaamsgerichte therapie is zeer krachtig, aangezien er aandacht wordt gegeven aan wat het lichaam ons verteld, waardoor er herstel kan plaatsvinden.
De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, check voor meer informatie uw aanvullende polis. Mijn praktijk is gevestigd in Zeist.